Schilderen kan voor velen iets moois worden 

Bezig zijn met schilderen kan alles om je heen veranderen. Heerlijk uitleven in het creëren van een werkstuk.
Het staan voor een wit doek met niets erop. Het gevoel krijgen dat je bezig bent met het scheppen van iets waar je uren en dagen mee bezig kunt zijn. Dan, de voldoening, de blijdschap die je hebt dat je iets moois gemaakt hebt vanuit het niets.

Dit kan wanneer je voor jezelf zegt: "Wat ik wil zien kan ik maken". Kijken naar een onderwerp, er goed over nadenken, je potlood nemen en tekenen wat je ziet. Waarvan je zelf denkt: "Zo moet het worden".
Dan zet je iets op papier en je bent bezig te creëren. Je maakt iets zoals je het zelf ziet. Dat is scheppen.

Moeilijk? Dit hoeft niet zo te zijn. Natuurlijk zijn er technieken die je nog niet beheerst. Maar hierover kun je alles leren.
Uit boeken en gesprekken met andere liefhebbers die net zo denken als jezelf.

Een andere mogelijkheid is het volgen van een cursus.
Mijn dochter Carina en ik zijn samen begonnen met het geven van kennis aan iedereen die hiervan wil profiteren.
Via  www.kroezekunst.nl  kun je alles lezen over het hoe en wanneer je kunt deelnemen aan onze bijeenkomsten.
Carina, die de Kunstacademie in Kampen heeft gevolgd, schildert veel met acryl en op de site kun je zien welke stijl zij zich heeft eigen gemaakt.
Ikzelf heb mij volledig gegeven aan het werken met olieverf. De laatste tijd werk ik veel met het palletmes en dan voornamelijk stillevens en landschappen. Wat ik maak kun je zien onder de button Eigen Werk.
Ook voor mij geeft het erg veel voldoening dat ik in staat ben om dat wat ik aan ervaring heb opgedaan kan overbrengen op mensen die net als ik verknocht zijn aan het schilderen.

Dus lijkt het je iets om kennis met ons te maken schroom dan niet om je aant te melden via onze site www.kroezekunst.nl
Ik hoop dan dat we kennis met elkaar kunnen maken en dat ik misschien je leven kan veraangenamen met de mooie kunst van het schilderen.

Dus wellicht en hopelijk tot ziens!